Orz Verde (Pulbere) - lupta impotriva cancerului
Click pentru mărire |
|
Prezentare: 300 g
Producator: Dr. Bio
Orzul verde este frecvent recomandat de terapia naturala, fiind utilizat in mod curent in tratarea a mai mult de 40 de afectiuni, de la cancer, afectiuni digestive, pulmonare, circulatorii si pana la boli nervoase grave, fiind indicat de asemenea si diabeticilor.
Medicina traditionala a mai multor popoare din Europa si Asia indepartata, inca din antichitate, a folosit orzul verde (Hordeum vulgare) ca planta cu efecte remarcabile asupra organismului. Specialistii din cadrul Centrului de Cercetare Genetica din Japonia au observat ca enzimele prezente in extrasul de orz verde, neutralizeaza compusii nitrici responsabili pentru aparitia cancerului.
Dr. Yoshide Hagiwara, absolvent al Universitatii Kumamoto, a studiat orzul verde si a gasit sursa alimentara cu actiunea enzimatica de a impiedica imbolnavirea si imbatranirea. Cercetarile sale au fost recunoscute de Fundatia Internationala de Medicina Preventiva, la conferinta anuala pe tema Infrangerea Procesului de Imbatranire din 1981, unde Dr. Hagiwara a fost rasplatit cu Premiul Academiei de Stiine si Tehnologie din Japonia.
Dr. Hagiwara este fondator si presedinte la “Asociatia Verde” a sanatatii, pentru promovarea si raspandirea sucului din plante tinere de orz.
Recomandat pentru: cancer, dereglari hormonale, diabet, sterilitate, obezitate, anemie, carente de minerale si vitamine, impotenta, afectiuni oculare, reumatism articular acut, lombo-sciatica, artrita, acnee, pistrui, dermatita, eczeme, stomatita, anorexie, astrita, ulcer, pancreatita, colita, hepatita virala, ciroza, colecistita, cardiopatie ischemica, arteroscleroza cerebrala, infarct miocardic, hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala, hemoroizi, ulcere varicioase, insomnie, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, astm bronsic, bronsita, gripa, viroza pulmonara, TBC pulmonar, rinita alergica.
Avantaje:
• frunzele de orz contin vitaminele din grupul B (B1, B2, B5, B6, B12), vitamina E, vitamina C, acid nicotinic si o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, zinc, cupru, bioflavonoide, polizaharide, polipeptide si clorofila.
• contine beta glucan (stimuleaza productia de bila la nivel hepatic)
• contine de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat laptuca (salata verde)
• contine de peste 25 de ori mai mult potasiu decat bananele
• contine de peste 23 de ori mai multa biotina decat laptele
• contine de peste 11 ori mai mult calciu decat laptele
• contine de peste 10 ori mai multa vitamin B1 decat spanacul
• contine de peste 7 ori mai multa vitamin C decat portocalele
Contributii:
• efect antiinflamator:
- administrarea in raceli asociate cu febra
- permite absorbtia si reduce inflamatia organelor digestive (stomac, intestine)
• mentine tonusul muscular
• adjuvant in curele de slabire si controlul greutatii
• combate oboseala fizica si psihica, durerile musculare
• efect curativ prin actiunea de incetinire a procesului de imbatranire celulara
• distruge celulele cancerigene, si previne formarea acestora
• intensifica diureza si implicit eliminarea de cataboliti si toxine pe cale urinara (asociat cu un aport corespunzator de apa)
• reduce dezechilibrul acido-bazic, influentand direct pH-ul organismului
• ajuta la diminuarea nivelului de colesterol
• contribuie la mentinerea unei flore intestinale normale
• remineralizeaza organismul si echilibreaza balanta vitaminelor din organism
• clorofila continuta in orzul verde are efect antitumoral, de reglare a activitatii sistemului cardio-vascular si respirator, de tonifiere a aparatului digestiv
• amelioreaza afectiunile pielii (acne, pistrui, dermatita, eczeme, etc.), ale oaselor (reumatism articular acut, lombo-sciatica, artrita) si cele oculare
• regleaza apetitul
• contribuie la amplificarea potentei
Mod de administrare:
Administrare interna:
O doza se obtine amestecand 1 lingurita (2 grame) de pulbere de orz cu 60-75ml apa (preferabil apa plata sau apa de izvor, dar nu apa minerala carbogazoasa sau ceai) sau suc de fructe.
• doza de 1-2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de a manca, pe stomacul gol (pentru: mentinerea tonusului, amplificarea vitalitatii, a potentei, capacitatii de concentrare)
• doza de 3 ori pe zi (dimineata, la pranz si seara) cu 30 de minute inainte de masa pe stomacul gol (in cazul persoanelor care se confrunta cu afectiuni ce necesita tratamentul cu pulbere de orz)
Administrare zilnica pe interval de 30-60 de zile.
Administrare externa:
Pentru afecţiuni ale pielii: acnee, pistrui, dermatită, eczeme.
Se aplica sucul proaspăt pe un ten curat, prin tamponarea zonelor afectate, dupa care se indeparteaza cu apa calda, ceai de musetel sau galbenele. Aceasta va grăbi considerabil vindecarea, datorită proprietăţilor antiseptice şi cicatrizante ale acestuia.
Compozitie:
Orz Verde (Hordeum vulgare)……….300g
Atentie!
A NU se pune in contact cu bauturi fierbinti (pentru a pastra integral proprietatile terapeutice)!
Puteti citi mai multe pe blogul Enzymatic Therapy!
Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!
Rating: Rău Bun
Introduceţi codul în căsuţa de mai jos: